Des de principis de 2013, Not Your Manager’s posa la seva experiència dins la indústria musical al servei del més gran actiu de què disposa: el talent de les bandes i artistes pels qui treballa, oferint serveis de management i contractació.


Amb clara vocació de fer costat als que volen fer de la música el seu mitjà de vida, persegueix, amb humilitat, la construcció del marc ideal on els artistes sentin la necessitat natural de seguir creant, doncs és gràcies a això últim que podem seguir sentint-nos amants de la música. I per molts anys.

Not Your Manager’s © 2017

                
 

NO WAY OUT

La mítica banda de punk-rock en castellà que es reuneix esporàdicament per cel·lebrar els aniversaris dels seus àlbums. Oberta contractació.

LEBLOND BAND

Una muntanya russa a través del millor del rock, soul, metal, pop i funk. Això sí, amb el swing per bandera. Oberta contractació.

BIPOLAR

Presentant el seu segon disc, Fènix, per tot el territori. Pop-rock enèrgic en català, sense complexes. Oberta contractació.

PUK*2

Pop-punk reglamentari parit a Burriana. El darrer disc, Forza Interna, ha girat ja per bona part del país. Oberta contractació.

WTF? PARTIES

Les nits temàtiques on la bogeria extrema, l’electrònica i el rock’n’roll, han portat la festa al següent nivell. Oberta contractació.

DAYLIGHT

Treballant ja en els temes del seu nou disc, que promet ser, com els anteriors, un altré canó. Oberta contractació.

LA TOUR DE CAROL

Dualitat és el primer single del seu nou treball. Pop-rock emotiu i de qualitat, en català. Oberta contractació.