Amb una proposta moderna i directe, Bipolar emergeix dins el panorama musical català, tot apostant per un so que cavalca entre el pop i el rock més internacional.

De la mà de Música Global, arriba el seu nou àlbum Fènix, un treball fresc, elèctric i encisador, que aconsegueix un equilibri vertiginós entre sensibilitat i força, amb una producció mimada fins l’últim detall, que ha comptat amb la participació de productors de la talla de Ramón Hernández (Margarett), Txasqui Ten, Noel Campillo (No Way Out) i Joe Marlett (Blink 182).

Onze cançons plenes de melodies enganxoses i elegants, acompanyades de lletres honestes i properes, empastades de potents guitarres, pinzellades d’electrònica i, fins i tot, un fugaç flirteig amb el hip hop de la mà del californià Suhail Hashim, fan del segon disc d'aquesta jove banda, una interessant col·lecció de cançons amb vocació de hit, que de ben segur aportaran noves textures a la música del nostre país.

No cal ser un gran entès per veure que aquests cinc joves, procedents de la Costa Brava i Barcelona, presenten ferma candidatura a ser una de les revelacions musicals de l'any.Oberta contractació

Not Your Manager’s © 2017

                
 

Bipolar

© Enzo Iriarte