Darrere l’aire californià que respiren tant la seva música com els seus vídeos, darrere tot el bon rollo i la frescura que transmet tant la seva actitud com les seves composicions, darrere de tot això hi ha un grup que, a part de tenir molt de rock and roll, sap el què és currar. I curren molt.


Això és el què ha portat a que 2 Cool 4 School (2011), el segon llarga duració de la banda, hagi estat defensat en directe per Espanya, França, Regne Unit, Rússia i Ucraïna. Amb més de 50 dates, Daylight va emprendre el 2011 una de les gires autogestionades més llargues i de qualitat que s’han vist en aquest país.


Sembla clar que només ells saben on poden tenir el límit. Això és el que a molts els devia passar pel cap quan l’estiu del 2012, el grup va anunciar que marxava de gira a la Xina. A la Xina! La realitat, però, és força més simple del què pot semblar. Gaudeixen del què fan, i fan gaudir als qui tenen davant. Perquè quan les coses et surten de dins, això es nota. Sí o sí.


Consequences és el single de presentació del seu darrer disc, One More Fight. Mentrestant, el grup treballa ja al local d’assaig, el que seran les cançons del seu nou àlbum.


Oberta contractació

Not Your Manager’s © 2017

                
 

Daylight

© Rubén Navarro