Parlar de Puk*2 és parlar de directe. És parlar de concerts on tot el personal se’n va xop de suor i sense veu cap a casa. Igual que ells. És parlar de gires maratonianes per tota la geografia espanyola pregonant l’sportcore als quatre vents. És parlar de punk rock, punk pop o el nom que a l’il·luminat de torn li vingui de gust fer servir, en funció d’on bufi el vent. A ells si que els hi bufa. Completament, per ser més exactes. Perquè parlar de Puk*2 és, sobretot, parlar de genuïnitat.


Amb Vendetta Infinita (2011), aconsegueixen un salt qualitatiu que fa por, fent-se un lloc entre les grans bandes estatals del gènere. La gira que segueix el disc, no fa més que confirmar el què des de fora es veia venir: és el moment de recollir el que han sembrat durant tant de temps. De fet, s’ho mereixen.


Després de 2 anys atapeïts de gires i festivals, Forza Interna veu la llum a l’octubre del 2014. Tercer llarga durada del trio, on destapen tota la seva potència, sense apartar la vista, això mai, de la carretera.


Oberta contractació

Not Your Manager’s © 2017

                
 

Puk*2

© Sergio Buyo